В кінці робочого тижня у Києві переважатиме хмарна погода. При цьому опадів синоптики не прогнозують.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

У п'ятницю, 14 червня, весь день у Києві обіцяє бути похмурим, у другій половині дня небо проясниться, але незабаром знову сховається за хмарами. Опадів синоптики не прогнозують.

Вдень стовпчик термометра підніметься до 32°C градусів тепла. А вночі температура повітря опуститься до 19°C.


Що цікаво, найвищу температуру в Києві в цей день синоптики зафіксували у 1998 тоді стовпчики термометра показали 33.0°. А ось найнижча температура спостерігалася у 1891, тоді синоптики зафіксували 6.5°.

Як повідомляв Знай.ua погода на літо змусить українців забути про довгоочікувану відпустку. Літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним. Разом з тим, можливі зливи та град.

Також Знай.ua писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.