У Києві на Бессарабській площі виділили спеціальні місця для електрокарів.

Про це передає Інформатор.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На вказаній вище території з'явилася група людей, готує спеціальну розмітку. Два чоловіки з повітряним пульверизатором наносили яскраво-зелену фарбу на два паркомісця, які примикають до двох зарядних пристроїв для електрокарів.

Це свідчить про те, що Київ готовий зустріти електрокари і робить все можливе для полегшення життя їх власникам.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Штрафу за зупинку на цьому місці автомобіля з ДВС не буде. Все розраховано на порядність водіїв та дотримання автомобільної етики. Але виділення цих місць зеленим кольором явно дасть зрозуміти, що його краще залишити вільним.

Нагадаємо, що стало відомо про страшне вбивство неповнолітньою дівчиною власного вітчима на Полтавщині.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", невідомий молодий чоловік у столичному мікрорайоні Оболонь нападає на перехожих і завдає їм ножові поранення.

Також портал "Знай.uа" писав, що жорстоке вбивство відразу кількох людей на Волині вразило Україну, трагедія сталася за нез'ясованих обставин.