В ніч на 13 червня в Києві за адресою вулиця Бориса Гмирі перехожі звернули увагу на чоловіка, який йшов по вулиці і кричав про допомогу.

Про це передають очевидці.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Через деякий час він помер прямо на тротуарі.

Дзвінок на лінію «102» поступив о 00:28.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Спочатку чоловік йшов по вулиці один і вів себе зухвало. Він кричав, що його вбивають, і бив машини. Перехожі побачили це і вирішили заспокоїти і зупинити чоловіка. Очевидці утримували чоловіка, щоб він не завдав шкоди оточуючим.

Далі прибув екіпаж патрульної поліції. Чоловік продовжував кричати про допомогу і бився головою об асфальт. Так як він не заспокоювався, поліцейські наділи на нього наручники.

Через кілька хвилин чоловік заспокоївся і йому вирішили зняти наручники. Прибули медики і під час огляду чоловік різко втратив свідомість і не подавав ознак життя. Лікарі намагалися реанімувати потерпілого, але він помер.

Точну причину смерті і подробиці події будуть з'ясовувати правоохоронці. Особа чоловіка встановлена, йому було 45 років.

Нагадаємо, що стало відомо про страшне вбивство неповнолітньою дівчиною власного вітчима на Полтавщині.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", невідомий молодий чоловік у столичному мікрорайоні Оболонь нападає на перехожих і завдає їм ножові поранення.

Також портал "Знай.uа" писав, що жорстоке вбивство відразу кількох людей на Волині вразило Україну, трагедія сталася за нез'ясованих обставин.