У вівторок, 11 червня, в Києві на Подолі в недобудованому 9-поверховому будинку, у дворі за адресою вулиця Братська, 4, хлопець вистрибнув з вікна одного з верхніх поверхів. Від отриманих травм він загинув на місці.

Про це повідомляє портал "Інформатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мешканці сусідніх будинків знайшли тіло за парканом покинутої будівлі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами очевидців, вони спочатку почули звук, схожий на тріск гілок, а потім різкий удар чогось важкого об землю. Кілька людей вибігли на вулицю і побачили на асфальті хлопця.

Ймовірно, загиблий стрибав з верхніх поверхів, так як тіло вилетіло за паркан. Під час падіння воно чіплялося за дерева і зламало кілька гілок.

Мешканці багатоквартирних будинків викликали поліцію і "швидку". Прибулі на місце правоохоронці оглянули труп і знайшли телефон, який був розбитий.

Документів у хлопця з собою не було, співробітники поліції працювали над тим, щоб встановити особу загиблого. На вигляд йому до 25 років.

Нагадаємо, що з вікна третього поверху біологічного факультету ЛНУ викинулася дівчина-аспірантка з Тернопільської області на ім'я Зоряна.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі сталася страшна трагедія, яка поставила на вуха все місто. Загадкову смерть 20-річної дівчини Христини Бабенко поліція намагається видати за самогубство.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на проспекті Володимира Маяковського, 40, близько десятої години вечора 31-річний чоловік звів рахунки з життям.