У Києві на Південному мосту частково обмежать рух транспорту.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що з 14:00 13 червня до 06:00 8 липня через ремонтні роботи на Південному мосту буде частково обмежено рух транспорту у першій та другій смугах в напрямку з вулиці Миколи Бажана на Наддніпрянське шосе.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Комунальна корпорація просить вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням ремонтних робіт", - зазначено в повідомленні.

Також в Києві з 7:00 12 червня до 11:00 13 червня частково обмежать рух транспорту на вулиці Академіка Заболотного у зв'язку з виконанням робіт з ремонту асфальтобетонного покриття на місцевому проїзді на ділянці від ТРЦ "Магелан" до Феофановского ринку.

Нагадаємо, що у Харкові починає діяти чергове обмеження руху транспорту, про який місцеві мешканці та гості міста не повинні забувати. Згідно з повідомленням прес-служби місцевої міськради, на одній з вулиць до кінця місяця буде обмежено рух транспорту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у місті Біла Церква біля Києва протягом кількох днів мають намір перекривати рух на деяких ділянках доріг.

Також портал "Знай.uа" писав, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на вулиці Короленка, тимчасово припинено рух на ділянці вулиці від проспекту Дмитра Яворницького до вулиці Челюскіна.