Мешканці села Дерев'янка в Київській області повідомили у поліцію, що сусід труїть на них свою собаку і стріляє з рогатки.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався в понеділок, 10 червня.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Правоохоронці приїхали на місце події і спробували поговорити з чоловіком, але замість того, щоб заспокоїтися, він почав погрожувати співробітникам поліції.

При спробі затримати правопорушника, нападник вдарив по обличчю одного з правоохоронців, а другого вкусив за ногу. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ним виявився місцевий мешканець 1991 року народження, тимчасово непрацюючий, неодружений.

Йому інкримінують вчинення злочину, передбаченого частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків), карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, що в одному з харківських парків невідомий чоловік без видимих причин напав на підлітка. Знешкодив злочинця батько хлопчаки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві учениці школи №211 жорстоко побили школярку. Одна з них вдарила дівчинку ногою в живіт, а потім продовжила бити її на землі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі поліцейські затримали двох злодіїв, які на "дикому" пляжі грабували відпочиваючих.