12 червня в Києві буде тепла і суха погода.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В Києві в середу буде спека, + 30 + 33 градуси, істотні опади - навряд чи. Далі - знову спека, домінувати сухе повітря", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також відомо, що окремі дощі з грозами можливі на заході та півночі країни, а також у Вінницькій області. У східних областях, південній частині та більшості центральних областей — сухо, ясно, жарко і пожежонебезпечно.

Варто відзначити, що середньодобова температура повітря у Києві з 13 травня перевищує 15 градусів тепла, це говорить про початок метеорологічного літа.

Крім того, минулий квітень в столиці був майже на 2 градуси тепліше норми.

Нагадаємо, що у середу дощі залишаться тільки в кількох західних областях, на решті території країни мінлива хмарність. Висока температура все ще залишається, в цей день буде до +33 градусів, тепло і вночі – до +21 градуса.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", кінець літа в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним. Разом з тим, можливі зливи та град.

Також портал "Знай.uа" писав, що весь наступний тиждень буде утримуватиметься спека в районі 30-34 градусів. В західних областях щоденні грози.