У Києві чоловік побив жінку на очах у перехожих, після цього він пограбував її і втік.

Про це повідомляє портал "Obozrevatel"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що злочин стався 11 червня в 13:15 на зупинці громадського транспорту в районі Деміївської площі (Голосіївський р-н).

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто відзначити, що злочинець вдарив потерпілу кулаком в обличчя, після чого зірвав з неї золотий ланцюжок.

Також відомо, що грабіжник був у кепці, шортах і футболці. Після скоєння злочину він втік у бік залізничних колій.

Нагадаємо, що у Києві учениці школи №211 жорстоко побили школярку. Одна з них вдарила дівчинку ногою в живіт, а потім продовжила бити її на землі. В цей час свідки нападу знімали бійку на відео.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі у парку сепаратист побив ногами молоду маму, що гуляла з дитиною. Інцидент стався в парку Горького, де ввечері гуляла Наталія дитиною. Жінка повідомила, що в поліції прийняли заяву, однак відпустили нападника, а їй вказали на двері.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі з'явилося відео, як група підлітків нападає на хлопця, валить його на землю і з розмаху б'є ногами.