У Києві правоохоронці разом з соцпрацівниками забрали з багатодітної сім'ї чотирьох малюків. Хлопчики та дівчатка були у занедбаному стані.

Про це повідомляє портал "Obozrevatel"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Києві Поплавська Оксана розповіла, що дарницькі ювенальщики обходили територію і біля одного з будинків побачили дітей і їхню матір, яка була в стані алкогольного сп'яніння. Відомо, що в такому ж стані був і батько.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За її інформацією, сім'я перебуває на обліку, а батьки при цьому не особливо виправляються. Також були перевірені умови проживання, які визнали незадовільними.

Нагадаємо, що з 2020 року українські дитбудинки не будуть приймати дітей. З часом ці заклади взагалі закриють. За словами глави відомства Уляни Супрун, замість цього будуть створені умови, щоб діти могли повноцінно рости з батьками.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Центрі соціальної підтримки дітей "Довіра", що в Дніпрі, педагогів засікли на знущання над вихованцями - методи "виховання" шокували всю Україну.

Також портал "Знай.uа" писав, що 4 квітня Верховний суд України висловив позицію щодо ухилення від виконання обов'язків по вихованню дитини та визначив головні підстави для позбавлення батьківських прав.