На бульварі Гавела в Києві співробітники правоохоронних органів затримали двох квартирних крадіїв, які в цей момент збиралися пограбувати квартиру.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ці два цінителя бейсболок в будинку на бульварі Гавела, 38, намагалися пограбувати квартиру. Були затримані співробітниками поліції на місці злочину. Один з них, той, що з цигаркою, вийшов з в'язниці тиждень тому. А взагалі, вони обидва раніше були засуджені за крадіжки. Такі ось хлопці", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Варто відзначити, що користувачі соціальної мережі під постом написали, що цих "героїв" не один раз вже помічали у поїздах. Зловмисники, швидше за все, мітили квартири для майбутніх злочинів.

Нагадаємо, що у Львові затримали крадія, який обікрав храм УПЦ в селі Княгинінок Волинської єпархії. Співробітники Луцького районного відділення поліції встановили, що обікрав храм 33-річний житель Кропивницького.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві співробітники поліції затримали крадія, який спробував вкрасти велосипед.

Також портал "Знай.uа" писав, що у селі Холодна Балка рецидивісти розбили скло авто і викрали жіночу сумку з документами і 5 тис гривень.