Київ став одним з найбільш перевантажених автомобілями міст світу.

Про це повідомляють у дослідженні Traffic Index на сайті "TomTom".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що Київ опинився на 13-му місці в рейтингу найбільш перевантажених автомобілями міст світу з 403 можливих. Варто зауважити, що завантаженість доріг у столиці збільшилася на 2% в 2018 році і склала 46%.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За підрахунками експертів, мешканці Києва в середньому витрачали близько години на півгодинну поїздку по Києву в будні під час ранкових і вечірніх годин пік.

Також відомо, що найбільша кількість пробок (107%) була під час снігопаду в минулому році 1 березня.

Також найбільш завантаженими стали дороги Мумбаї (Індія) і Боготи (Колумбія) — завантаженість 65 і 63% відповідно.

Пробки в Москві виявилися на 5-му місці і 56%, в Санкт-Петербурзі на 12-му місці і 47%.

А найвільнішими дороги виявилися у міст Кадіс (Іспанія) і Greensboro Хайпойнт (США) з 9%. У дослідженні брали участь міста з 56 країн.

Нагадаємо, що Україна останнім часом часто потрапляє в "сумних" рейтингів. Цього разу для нас знову знайшлося місце серед "найбільш нещасних економік світу".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Київ посів 34 місце з більш ніж 1000 найбільших міст світу, як один з найбільших стартап-міст, а Україна в цілому отримала 31 місце з 100 країн.

Також портал "Знай.uа" писав, що нещодавно в мережі з'явився ролик, на якому показується динаміка зміни рівня інфляції в країнах, де він був найвищим за останні 38 років.