Через викиди хімікатів в річку Рось припинена робота Білоцерківської насосно-фільтрувальної станції, яка забезпечує водой Білу Церкву та Умань.

Про це повідомляє прес-служба ДержНС України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"О 23:00 неділі була зупинена робота Білоцерківської насосно-фільтрувальної станції, яка забезпечує водою Білу Церкву (209 тисяч жителів) та Умань (84 тисяч мешканців)" - сказали в оперативному зведенні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Стало відомо, що станом на 7:00 понеділка водопостачання Умані було з резервуарів запасу води вистачить на три дні.

Варто підкреслити, що в Білій Церкві створено запас на добу, подача води припинена.

Населення забезпечується водою завдяки підвозу і з бюветів.

Фахівці перевіряють якості води в місцях водозабору та водосховищах акваторії Росі.

Нагадаємо, що до відома всіх львів'ян аварійна бригада "Львівводоканалу" розпочала ремонтні роботи в Малехове. Через ремонтні роботи не будуть отримувати в 17:01 водопостачання вулиця Поліська і будинку №284, №284а, №284б, №286, №286а, №286б, №286г, №287г, №289 та №292 на вулиці Хмельницького.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у четвер, 6 червня, в Києві за кількома адресами зникла холодна вода. Причиною цього стало пошкодження мережі холодного водопостачання.

Також портал "Знай.uа" писав, що на ранок 3-го червня у Львові 57 будинків не отримують гарячого водопостачання.