У Дарницькому районі Києва сильна злива затопила підземні переходи на території житлового масиву "Позняки" на Лівому березі.

Про це повідомляють на сторінці "dtp.kiev.ua" Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами очевидців, це при тому, що злива йшла не більше, ніж 10 хвилин.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Можна зауважити, що місцеві мешканці пов'язують черговий потоп з активним будівництвом висотних будинків.

Лёгкий летний 10-мин дождик затопил Позняки в Киеве, в местных подземных переходах образовались новые озёра и спа сервисы В настоящее время злоумышленник двигается к Осокоркам в сторону Днепра и центра города.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 9 juni 2019

"Треба більше будувати висоток в Києві. І спа у нас буде скрізь. І не тільки при дощі", "Побудуйте ще парочку ТРЦ і висоток…", "І так кожен рік", — пишуть у коментарях користувачі мережі.

Нагадаємо, що обіцяний синоптиками град таки випав в Одеській області. Мешканці Арциза показали, що град був розміром з волоський горіх. Небезпека граду полягає в тому, що всередину крижинки потрапляє не тільки вода, але також дрібні частинки піску, сміття, солі, різні бактерії і мікроорганізми.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", по всій території України пронеслася потужна негода. Сильні зливи потопили цілі села і міста відразу декількох областей. Наприклад, під Кривим Рогом затопило двори та будинки. Третій день люди усувають наслідки стихії.

Також портал "Знай.uа" писав, що на більшій частині Дніпропетровської області йдуть грозові зливи. Відомо, що у Нікополі та Кривому Розі через сильні опади виявилися тимчасово затоплено деякі вулиці.