У Києві в одному з парків нічні сторжі знайшли тіло чоловіка.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

У столиці сторожі знайшли чоловіка, який лежав на лавці і не подавав ознак життя. Тому вони викликали поліцію, інцидент стався близько 02:40 у парку Кіото.

Правоохоронці розповіли, що загиблому чоловікові було близько 30 років. Слідів насильницької смерті поліція не виявила.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також на місце події приїхала швидка допомога, вони провели огляд тіла і констатували смерть.

В парк Кіото приїхала і слідчо-оперативна група. Завдання цього екіпажу — встановити особу загиблого, а також причину, яка призвела до такого результату.

Нагадаємо, Києві затримали 40 осіб, які намагалися штурмувати управління поліції.

Раніше "Знай.uа" писав, що озброєні бандити атакували обмінний пункт в Києві: винесли тисячі доларів. Як повідомляють правоохоронці, нападників було двоє. Чоловіки працювали в рукавичках, а їхні обличчя закривали медичні маски.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що винахідливі автозлодії придумали хитру схему для пограбування довірливих власників автомобілів.