В п'ятницю, 7-го червня, в озеро на території рибгоспа "Нивки", що на вулиці Бударіна, 11, впав літак з трьома членами екіпажу.

Як повідомляє прес-служба ДСНС в Києві.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Літак звалився у воду 100 метрах від берега близько 15:38. Одному з учасників аварії вдалося вибратися з салону потерпілого крах літака. Громадянин зумів допливти до берега і повідомити про інцидент, що стався.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Повідомляється, що водолазам вдалося врятувати ще двох членів екіпажу літака, що впав. Людей транспортували на надувному човні до берега і передали в руки медиків.

Подробиці авіакатастрофи з'ясовуються.

Нагадаємо, у середу, 29 травня близько 12 години ночі під час навчально-тренувального польоту розбився військовий вертоліт Мі-8. У результаті авіакатастрофи загинули четверо військовослужбовців зі складу 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ ЗСУ.

Раніше Знай.uа повідомляв, 29 травня у районі мису Кейп-Мей на узбережжі штату Нью-Джерсі в океан впав одномоторний літак.

Також Знай.uа писав, росіянин влаштував бійку та істерику в салоні літака. Його не вдавалося заспокоїти і екіпаж прийняв рішення повернути лайнер в аеропорт.