В ніч на 8 червня 2019 року, біля станції метро Хрещатик у Києві між двома компаніями виникла сварка.

Про це повідомляє «smi.today».

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У результаті конфлікту один чоловік отримав ножові поранення.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Близько 23:00 в чергову частину поліції надійшов дзвінок про бійку біля метро Хрещатик. Після прибуття патрульної служби виявили одну людину з ножовим пораненням у живіт.

Постраждалий доставлений в міську лікарню.

Як повідомляють очевидці, між компаніями сталася словесна сварка, яка переросла в зіткнення. Після нетривалої бійні один чоловік дістав ніж і погнався за 3 чоловіками. Одного з них вдалося наздогнати в холі метро, де і був нанесений удар ножем в живіт.

Підозрюваний затриманий, ведеться слідство.

Нагадаємо, що на Одеській трасі в районі повороту на село Круглик сталася жахлива ДТП. Мотоцикл, який рухався у бік Києва, з незрозумілих причин налетів на перешкоду, яке розташоване якраз на дуже небезпечному повороті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в результаті серйозної аварії в центрі Києва постраждав відомий байкер Тарган і його пасажир. Обох в критичному стані доставили в реанімацію 17-ї політравми.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на вулиці Григоренка сталося жахливе ДТП: мотоцикліст пролетів 20 метрів і розбився об бордюр.