6 червня на Дніпровській набережній у Києві відбулася ДТП за участю машини Volvo і мотоцикла.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З'ясувалося, що в результаті зіткнення постраждав мотоцикліст. Його терміново госпіталізували медики швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відомо, що аварія сталася близько 19:00.

Попередньо, мотоцикліст намагався обігнати легковий автомобіль. Але водій Volvo не зміг поступитися дорогу, в результаті чого і сталося зіткнення.

В ДТП постраждав мотоцикліст. За даними поліції, коли чоловіка госпіталізували, він був у свідомості. Точної інформації про його стан зараз поки немає.

На місці події працювали два наряди патрульної поліції і карета швидкої допомоги. Деталі та причини аварії встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, що на Одеській трасі в районі повороту на село Круглик сталася жахлива ДТП. Мотоцикл, який рухався у бік Києва, з незрозумілих причин налетів на перешкоду, яке розташоване якраз на дуже небезпечному повороті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в результаті серйозної аварії в центрі Києва постраждав відомий байкер Тарган і його пасажир. Обох в критичному стані доставили в реанімацію 17-ї політравми.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на вулиці Григоренка сталося жахливе ДТП: мотоцикліст пролетів 20 метрів і розбився об бордюр.