У п'ятницю, 7 червня, в Києві Софійську площу охопило густим димом, також там лунали вибухи. Дим був від петард і фаєрів, які підпалили учасники мітингу в підтримку Сергія Філімонова.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій є головою київського центру Нацкорпцуса і багато разів з групою інших активістів боровся з незаконними забудовами у столиці.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Він не раз влаштовував акції проти міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. З цієї причини з Сергієм судяться вже третій рік.

Під будівлею Печерського районного суду зібралися десятки мітингувальників, прихильників глави Нацкорпуса. За словами учасників акції, вони просто прийшли підтримати товариша. В рамках мітингу підривали петарди і підпалювали фаєра.

Крім того, один з організаторів акції в мікрофон сказав, що якщо поліція буде намагатися прогнати їх або якось перешкодити, вони будуть вирішувати все без слів: "Пацани, якщо вони полізуть, збираємося разом і будемо ламати їх".

Нагадаємо, що у Козині під Києвом кілька десятків активістів палили шини і димові шашки під маєтком екс-президента України Петра Порошенка і будинком екс-першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", ветерани АТО провели мирний мітинг в Харкові, озвучивши свої претензії і вимоги, серед яких місцеві влади можуть виконати. В спланованій і організованій акції взяло участь близько ста осіб.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі біля будівлі міськради працівники державного підприємства "Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут трубної промисловості ім. Я. Ю. Облоги" влаштували мітинг.