У день Києва мер Віталій Кличко відкрив пішохідно-велосипедний міст між парками "Хрещатик" і "Володимирська гірка", будівництво якого відбувалося з пригодами і скандалами. Однак, і після відкриття об'єкта пригоди продовжилися.

Про це повідомляє портал "Голос.UA"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналіст поспілкувався з киянами, які прийшли туди.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Роблячи фотографії, я помітив біля себе двох чоловіків, які обговорювали жахливий стан склопакетів", - пише журналіст.

За словами мешканців столиці, міст сам по собі гарний і потрібний.

"Покриття, яке ми тут бачимо, це Regupol, що використовується для тенісних кортів. Але коли взимку волога потрапить в незахищені ділянки і шви, то відбудеться відшарування", - зазначив чоловік.

За його словами, нинішній стан мосту – це результат поспішних робіт.

"У світі є величезна кількість подібних мостів. Приміром, у Китаї, є взагалі скляні. А тут… Роботи зроблені неякісно. Це покриття протримається максимум рік, не більше", - впевнений чоловік.

Як відзначив 44-річний менеджер з персоналу Михайло, головним плюсом моста є красиві види на столицю.

"Наскільки я можу судити, ззовні він добре виглядає - є бігові доріжки, гарна огорожа з точки зору безпеки. Але зі склопакетами, звичайно, напартачили", - сказав він.

Нагадаємо, що один з творців проекту так званого "мосту Кличка", відкритого пішохідно-велосипедного моста, який з'єднує Володимирську гірку" та Арку дружби народів, Андрій Миргородський назвав кілька причин, чому кришиться скляна підлога.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", один з авторів проекту мосту Кличка Андрій Миргородський поділився своєю думкою про причини тріщин захисних стекол споруди.

Також портал "Знай.uа" писав, що міст між Хрещатим парком та Володимирською гіркою вже другий тиждень є найбільш обговорюваним об'єктом.