У селі Кожанка Фастівського району під Києвом водій Hyundai Elantra припаркував автомобіль біля свого будинку, після чого прогримів вибух. В результаті серйозно постраждали дві людини, серед яких дитина.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Київської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У салоні був 3-річний хлопчик, якого у важкому стані забрала швидка допомога.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За даними правоохоронців, чоловік повертався додому і перевозив в автомобілі 30-літровий газовий балон, який взяв для своїх потреб. Коли Hyundai під'їхав до місця призначення, то ємність вибухнула. На місце одразу викликали рятувальників, медиків і поліцію.

Відомо, що в результаті вибуху у 3-річного хлопчика обгоріло 40% тіла. Його у важкому стані доставили в реанімацію. Водій отримав опіки обох рук. На даний момент слідство встановлює всі деталі події.

Нагадаємо, що у суботу, 25 травня, у Миколаївській області на трасі повністю згоріла машина. Причини займання на даний момент невідомі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на вулиці Богуна у Сумах сталася смертельна ДТП за участю маленької дитини. Маршрутне таксі №61 вчинило наїзд на хлопчика 10 років.

Також портал "Знай.uа" писав, що вибух і пожежа сталися в булочній французької міста. В результаті інциденту загинули дві людини - жінка і дитина.