Суд у Києві визнав чоловіка винним у жорстокому вбивстві знайомого і приговорив його до довічного позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За даними слідства, 33-річний раніше судимий чоловік, перебуваючи за місцем мешкання знайомого, розпочав з ним конфлікт.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Схопивши в руки ніж, зловмисник наніс товаришу понад тридцять проникаючих ножових поранень в різні частини тіла, від яких останній помер", - розповіли у прокуратурі.

За матеріалами слідства, наступного дня вбивця повернувся на місце вчинення злочину, щоб викрасти особисті речі загиблого.

"Вироком Шевченківського районного суду м. Києва зловмисника визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство) та засуджено до максимального покарання, передбаченого Кримінальним кодексом України - довічного позбавлення волі", - додали у відомстві.

Нагадаємо, що після більше ніж 10 років тюремного ув'язнення на волю вийшов вбивця двох дівчат. Відомо, що за вироком суду він повинен був померти "за ґратами", бо отримав довічний термін.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", серед трьох затриманих за підозрою у вбивстві колишнього директора заводу Сергія Кисельова двоє колишніх співробітників поліції.

Також портал "Знай.uа" писав, що правоохоронці заарештували 38-річного жителя Дніпра, якого обґрунтовано підозрюють у жорстокому вбивстві, а також кількох розбійних нападах.