Знаменитый спортсмен, профессиональный боксер и мэр Киева Виталий Кличко поделился приятными новостями. Он сообщил, что встретился с мэром Брюсселя в Киеве.

Соответствующую информацию Виталий Кличко разместил в своем Telegram-канале.

«Друзі! Сьогодні зустрівся з мером Брюсселя Філіпом Клозом, який приїхав до Києва на моє запрошення. Філіп Клоз передав Києву дві карети швидкої допомоги, обладнані всім необхідним, які закупила мерія бельгійської столиці. А також – три тони критично важливих медикаментів та засобів. Загалом з Брюсселя до України за час варварської війни, яку розв’язала Росія, прибули 57 вантажівок з гуманітарною допомогою. Це – і продукти харчування, медикаменти, товари першої необхідності, військове спорядження, засоби гігієни, одяг та взуття.Філіп Клоз відвідає 4 київських лікарні, які Брюссель готовий забезпечити критично необхідним обладнанням. Зокрема, для протезування постраждалих від бойових дій. Мер Брюсселя наголосив, що поки українці героїчно битимуться за свою державність та свободу, бельгійці їх підтримуватимуть та допомагатимуть. А на знак поваги — зацитував Тараса Шевченка, наголосивши на актуальності слів Кобзаря Більше — у відео», - сообщил мэр столицы Украины.

Напомним, что украинцам рассказали хорошие новости касательно украинского фронта.

Популярные статьи сейчас
Реформы и прозрачность: эксперт рассказал, что требуют США от Украины за свою помощь Украинцев поставили в жесткие рамки: начнут ограничивать Доехать на работу и обратно – уже не по карману: проезд в маршрутках дорожает Украинцам указали на два обязательных платежа, которые нельзя игнорировать
Показать еще

Также портал "Знай" писал, что украинцам рассказали, где купить свежие овощи и мясо в мае.