Бажання Віталія Кличка «поритися» в телефоні опонента напередодні виборів – це підлість, вважає Андрій Пальчевський. Про це він заявив в ефірі телеканалу «112».

Лідер партії «Перемога Пальчевського» розповів, що мер бачив, як він сидить за столом в кафе по вулиці Ярославів Вал і бачив залишений телефон. «Насправді, він думав, що це мій. Адже добре напередодні виборів отримати телефон свого опонента, засунути туди свого носа і поритися там», - сказав він.

Андрій Пальчевський повідомив, що після виявлення пропажі телефону була викликана поліція, яка взяла свідчення у працівників кафе. «Зі слів офіціанта на ім'я Саша, який хотів забрати залишений на столі мобільний, виглядало це так. Підбіг мер міста, забрав телефон, сказав, що він викликає довіру у киян і передасть його, куди треба. При цьому офіціант вимагав від Кличка не забирати телефон, але мер наполіг», - говорить політик.

За словами Андрія Пальчевського, поведінка мера було достатньо шокуючою. «Я б ніколи не повірив, що в п'ятимільйонному місті мер може вискочити з свого джипа, швидко підбігти і вкрасти чийсь телефон», - зазначив він.

Популярные статьи сейчас
Погода несет безумную жару: прогноз на ближайшие дни Изменение цены на электроэнергию: в НКРЭКУ сделали заявление для потребителей Жертвовать желудком ради коммуналки больше не придется: пенсионерам назначат доплаты Перевод с карты на карту будут жестко контролировать: как могут заблокировать карту
Показать еще

Як вважає Пальчевський, поліція може класифікувати дії Віталія Кличка як шахрайство або грабіж. «Один крав шапки і став Президентом, але сподіваюся, що Кличко це з рук не зійде», - резюмував він.