В Киеве двое неизвестных устроили драку с поножовщиной прямо в общественном транспорте. Об этом рассказал первый заместитель начальника Департамента столичной патрульной полиции Алексей Билошицкий на своей странице в Facebook.

По его словам, об инциденте стало известно, когда на Виноградаре прямо перед одной из патрульных машин затормозил троллейбус, из которого в панике разбегались люди. Правоохранители бросились к троллейбусу и увидели в салоне двоих агрессивных мужчин, которые с ножами бросались на пассажиров. В троллейбусе находились маленькие дети.

«Среди них плачет девочка и закрывает глаза руками», - добавил Билошицкий.

Коли ти стаєш на захист інших і робиш це тривалий час, сама доля зводить тебе і тих, хто твого захисту потребує. Ти частіше опиняєшся в місцях і ситуаціях, в яких раніше ніколи навіть не був. Це як магніт, який притягує захисника. Ця історія також про це. Київ, на годиннику 15:30, екіпаж моніторингу управління патрульної поліції у м.Києві рухається вулицею Вишгородською. Аж раптом вони помічають як посеред дороги, просто перед ними, зупиняється тролейбус і з нього швидко вибігають люди. Зрозуміло, що трапилось щось погане і ситуація потребує допомоги патрульних. Наступної миті інспектори вже були біля задніх дверей тролейбуса, через які в салоні побачили бійку – двоє невідомих кидаються на інших пасажирів тролейбусу з ножами. В салоні також знаходяться діти, серед всіх плаче дівчинка та закриває очі руками. Реакція миттєва, адже існувала реальна загроза життю та здоров’ю наших громадян. Нападники, побачивши патрульних, переключили свою увагу на них і почали швидко бігти в їхній бік, тримаючи в руках ножі. Згідно ЗУ “Про Національну поліцію”, один з інспекторів дістав табельну вогнепальну зброю та привів її у бойову готовність, адже в ситуації, яка склалася, могли бути підстави для її застосування. Рішучі дії поліцейських змусили нападників відмовитись від різких рухів та агресії як в бік патрульних, так і громадян. Тим часом, інший інспектор та ще двоє небайдужих громадян, яким я дякую за допомогу та їх громадянську позицію, затримали вказаних осіб. За хвилину двоє нападників лежали на землі в кайданках. На місце події викликали слідчих. Осіб затримали. Медики оглянули усіх учасників події, на щастя, ніхто серйозних травм не отримав. Після події інспектори дізнались причину конфлікту: двоє невідомих їхали в тролейбусі та голосно лаялися, інші пасажири їм зробили зауваження. Замість “вибачте” чоловіки дістали ножі та напали на тих, хто їм зробив зауваження... Дякую Ярмоленко Олег Володимирович Денисенко Софія В’ячеславівна Корчовий Олександр Валерійович

Geplaatst door Oleksiy Biloshytskiy op Vrijdag 15 november 2019

Популярные статьи сейчас
Кто из украинцев останется без льгот в 2024 году Долгов не обобраться, если забудете об этом: украинцам напомнили о важной процедуре Перевод с карты на карту будут жестко контролировать: как могут заблокировать карту Готовьте документы: "Укрпочта" начинает выплаты до 3 тысяч гривен
Показать еще

Патрульные задержали нарушителей порядка и опросили свидетелей инцидента. Как оказалось, двое мужчин в троллейбусе громко матерились, из-за чего возмущенные пассажиры сделали им замечание. В ответ нахалы достали ножи и набросились на тех, кому не понравилось их поведение.

Среди пассажиров серьезных травм никто не получил.

Напомним, что 21 октября жители Киева проснулись от серого неба, приглушенного солнечного света и ограниченной видимости.