Вирівнювати ситуацію почне в середу гармонійний тригон Венери та Сатурна, який сприятиме встановленню міцних зв'язків, стабілізації емоцій та зміцненню матеріального становища.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Рибам тиждень радить зосередитися на тих справах, які викликають у них тривогу та побоювання. Це може стосуватися великих грошей (особливо боргів та кредитів), операції, небезпечних занять. На початку тижня ці справи будуть вдалі. У п'ятницю та суботу вони підуть погано, краще триматися від них подалі. Крім того, у п'ятницю та суботу неприємності можуть розпочатися самі, без ініціативи Риб. В цьому випадку не можна сидіти склавши руки, а потрібно активно виправляти положення. Крім цього, тиждень принесе їм зайнятість по роботі у понеділок та вівторок, зустріч із друзями у середу та четвер. Вранці неділі Риби почуватимуться самотніми, але після полудня настрій зміниться.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Водоліям потрібно більше спілкуватися, вчитися, рухатися, щоб бути в курсі всього, що відбувається довкола. Їхні вчинки, які стосуються спілкування, зустрічей, інформації принесуть їм багато успіхів на початку та наприкінці тижня. У понеділок та вівторок пощастить у укладанні договору, угоди, у підписанні контракту, у посередництві. Також це добрі дні для весілля. А на вихідних Водолії знайдуть нових друзів або на них чекає цікава зустріч, поїздка з друзями. А чим їм зайнятися серед тижня? У середу та четвер Водолії відчуватимуть емоційну дистанцію між собою та іншими людьми. Ці дні найкраще провести на самоті. П'ятниця добре підходить для того, щоб займатися собою, доглядати зовнішність, покращувати собі настрій.

Популярні новини зараз
Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest

У Козорогів усі думки крутитимуться навколо кар'єри, відповідальності, соціальних проектів, честолюбних витівок. Їм здаватиметься, що зараз немає нічого важливішого за цю сферу. У п'ятницю та суботу в роботі Козорогів чекає боротьба з обставинами. Перемога залежить від того, чи вистачить у них сил та цілеспрямованості. Але й про інші сторони життя не треба забувати. У понеділок та вівторок не завадить усамітнитися, зайнятися особистими справами, вирішити щось далеко від сторонніх очей або просто відпочити і набратися сил на самоті. У середу та четвер потрібно знайти час для себе, зайнятися зовнішністю, підняти собі настрій. Перша половина неділі буде метушливою, а вечір більшість Козорогів проведуть удома.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Стрільцям на початку тижня везтиме у справах, що стосуються закордону: у поїздках, спілкуванні з іноземцями, у любовному романі з іноземцем. Ще цей час несподіваного успіху для творчих людей, для спортсменів, людей мистецтва. У середу та четвер корисно займатися матеріальними справами: заробітком, покупками, рукоділлям. Самооцінка Стрільців залежатиме від настрою. Так що не намагайтеся робити висновків про себе, якщо Ви не в дусі. Ви будете необ'єктивні. У п'ятницю та суботу будуть неприємності у когось із друзів, тому заздалегідь залиште час на те, щоб поспілкуватися з другом, підтримати, підбадьорити його. Вихідні неймовірно хороші для активного відпочинку та любовних авантюр.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Скорпіони відчують, що їм потрібно висловити свої думки, ідеї та погляди. Вони стануть більш товариськими, будуть ініціаторами зустрічей і розмов. Але не всі ці проекти будуть успішними – переговори треба провести до вихідних. Потім Скорпіонам буде складно висловлювати думки, їх погано розуміти. Початі статті та оповідання теж, швидше за все, залишаться незакінченими, і Скорпіони повернуться до них лише у листопаді (якщо не охолонуть). Тиждень хороший для лекторів та ораторів (але теж тільки до вихідних). У п'ятницю та суботу Скорпіони опиняться у центрі складної та неприємної ситуації. Їм треба бути сильними та водночас обережними.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Терези будуть найяскравішим, найпомітнішим, найкрасивішим і найчарівнішим знаком Зодіаку. Зірки радять їм присвятити тиждень собі: робити те, що хочеться, розвивати свої таланти, займатися зовнішністю, бути в центрі уваги на вечірках, справити враження на начальство. На жаль, у цьому чудовому часі є і своя ложка дьогтю. У п'ятницю та суботу Терези можуть мати серйозні неприємності. Не виключено і зіткнення із небезпекою. Щоб цього уникнути, Терезам бажано не йти проти колективу, уникати масових заходів та людних місць, уникати криміналу.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest

У Дів тиждень буде зайнятий метушнею, спілкуванням, зустрічами, пересуваннями, поїздками, навчанням, оформленням документів. Всі ці справи потрібно встигнути до вихідних: з вихідних у них розпочнуться затримки і справа не буде закінчена раніше, ніж у листопаді. Крім цього, у понеділок та вівторок багато часу займуть домашні справи. У середу та четвер з'явиться трохи вільного часу, який треба присвятити собі: відпочинку, прогулянці, побаченню, хобі. У п'ятницю та у вихідні буде багато повсякденних дрібних справ. Діви з головою підуть у роботу. Можливо, знадобиться допомогти комусь із близьких. При цьому бажано не забувати про самопочуття. У п'ятницю та суботу побоюйтеся матеріальних збитків: втрати грошей або поломки цінної речі.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest

На початку тижня Львів чекає на везіння, пов'язане із закордонною поїздкою або звістками з-за кордону. У студентів буде несподіваний поворот у навчанні, завдяки якому вони стануть першими. Середа та четвер будуть наповнені повсякденними справами. Їх буде багато, і це втомить Львів, таки дрібна робота – це не їх масштаб, їм важко займатися рутиною. Тому зірки радять їм подбати про самопочуття, не дати втоми перемогти. У п'ятницю та суботу невдалі поїздки. Потрібно бути уважними на дорозі. У неділю настрій Львів залежатиме від інших людей, тож найкраще провести вихідний серед приємних співрозмовників.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Початок тижня у Раків буде зайнято повсякденними справами: роботою, домашніми обов'язками, спілкуванням із колегами. У ці дні організм особливо чуйний і до уваги, і до байдужого ставлення. У понеділок не виключена сварка з колегою чи неприємна розмова із домашнім персоналом. У середу та четвер стане важливою тема партнерства та взаємодії. Думка інших людей дуже впливатиме на настрій Рака. Тому їм краще уникати неприємних людей. У п'ятницю та суботу все валитиметься з рук. Краще не робити нічого важливого, особливо у сфері будинку, житла, нерухомості. Вечір неділі найкраще провести у роздумах та абстрактних розмовах.

Близнята

Близнята, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Близнята, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Близнятам тиждень радить більше відпочивати, а в роботі не забувати про те, що творчий підхід потрібний у будь-якій справі. Найяскравіші події будуть пов'язані з особистим життям чи дозвіллям. Але Близнята відчуватимуть, що для самореалізації їм потрібно не лише відпочивати, а й працювати. У будні вони зацікавляться новим проєктом, розпочнуть нову справу, замисляться про поїздку. Це потрібно робити одразу ж, бо на вихідних у роботі виявляться затримки, і Близнюки відступлять від наміченої ідеї. Ще тиждень запам'ятається напруженими п'ятницею та суботою.

Телець

Телець, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Телець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Тільці будуть зайняті роботою, повсякденними справами, турботою про здоров'я, допомогою тим близьким людям, які її потребують. Інтереси Тельцов включатимуть відносини з колегами і з домашнім персоналом. Складними в цьому відношенні будуть п'ятниця та субота: може бути як неприємна новина, через яку Тельці і замисляться про необхідність допомоги, так і проблема із самим домашнім персоналом – конфлікт, неприємна розмова. У ці дні домашнім тваринам Тельця загрожує небезпека. У неділю зірки радять Тельцям не лише відпочивати, а й розробляти план роботи наступного тижня.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Овнів у понеділок та вівторок чекає успіх у коханні, гарний відпочинок, творчі удачі. Деякі знайдуть собі нове хобі. Далі Овнам варто зосередитися на стосунках з людьми – насамперед із тими, з ким їх пов'язують спільні справи чи взаємні почуття. У середу та четвер багато часу займе робота. У п'ятницю та суботу на роботі будуть труднощі – щоб їх вирішити, потрібно буде знайти підхід до клієнта чи партнера. Також може бути проблема через вчинок самого партнера (або клієнта). В особистому житті в ці дні не обговорюйте тему весілля – нічим добрим це не закінчиться. На вихідних треба чекати успіху здалеку або можна поїхати за кордон.

Нагадаємо, що можуть стати тарологами та навіть відьмами: жінки цих знаків Зодіаку мають сильну інтуїцію.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.