Напередодні початку опалювального сезону та можливого посилення відключень електроенергії ПриватБанк порадував клієнтів новою акцією. Про це йдеться на офіційній facebook-сторінці фінустанови.

Власники карток ПриватБанку зможуть отримати індивідуальний кешбек при купівлі енергоощадної техніки, наприклад, генераторів, зарядних станцій або повербанків. На бонусний рахунок повертатиметься 5% від суми покупки.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Активувати цю пропозицію можна у програмі лояльності "Привіт" у додатку "Приват24". Пропозиція діятиме до 21 жовтня 2024 року.

"Нараховуємо кешбек 5% від вартості товару, але не більше ніж 500 грн на місяць з урахуванням ПДФО та ВЗ. Вивести кешбек на картку можна в програмі «Привіт» у Приват24", - інформують у банку.

Популярні новини зараз
Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Мер Одеси Геннадій Труханов оформив паспорт РФ та банківську картку у лютому 2022 року: фото документів Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Оплата карткою. Фото: скрін youtube
Оплата карткою. Фото: скрін youtube

Важливо відзначити, що кешбек надаватиметься лише при розрахунку карткою "Універсальна", "Універсальна Gold" або преміальною за кредитним лімітом в офлайн- та онлайн-магазинах, що мають МСС категорії "Енергоощадна техніка".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк виплатить українцям від 500 до 25 000 гривень: хто отримає.

Також наш портал інформував, проблеми з оплатою комуналки через ПриватБанк: клієнти скаржаться на зникнення платежів.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, гроші просто "випарувалися": "ПриватБанк дозволив шахраям списати чверть мільйона грн з рахунку клієнта".