YASNO спільно з Visa запускає акцію, яка надає українцям шанс виграти один з 20 комплектів для енергонезалежності. Акція триватиме до 20 листопада і пропонує можливість отримати зарядні станції Segway CUBE 1000 (1024 Вт*год) та портативні сонячні панелі (100 Вт).

Щоб взяти участь у розіграші, потрібно виконати кілька простих кроків:

  1. Додайте карту Visa у ваш особистий кабінет або в застосунок YASNO Mobile.

  2. Сплачуйте рахунки за електроенергію з використанням збереженої картки. Кожна оплата від 50 грн дає один шанс на виграш.

    Рахунки за світло. Фото: скрін youtube
    Рахунки за світло. Фото: скрін youtube

    Популярні новини зараз
    "Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Нові правила роздягнуть водіїв до нитки
    Показати ще

Ви можете збільшити свої шанси, здійснюючи більше оплат або сплачуючи наперед. Результати розіграшу будуть оголошені 26 листопада.

Акція діє лише для клієнтів з Києва, які не мають боргів за електроенергію на дату проведення розіграшу. Таким чином, забезпечити своєму рахунку чистоту та активно користуватися можливостями акції – важливі умови для участі.

В Україні в жовтні тариф на електроенергію залишиться на рівні 4,32 грн за кВтгод. Для власників двозонних лічильників у нічний період ціна знижена до 2,16 грн за кВтгод. Це можливість зекономити, перевівши рахунки на новий тариф, звернувшись до постачальника та встановивши багатозонний лічильник.

Нагадаємо, платіжки за тепло прийдуть інші: як зміняться тарифи з 1 жовтня

Раніше ми розповідали, що можливий блекаут у мегаполісах: чим запастися, щоб пережити багато годин без електрики

Також, чи може енергосистема стати непридатною для ремонтів: експерт озвучив головні страхи