Конотопський мер Артем Семеніхін серйозно опоганився, після того як у прямому ефірі зізнався, що зателефонував до військкомату (ТЦК) через негативний коментар під своїм постом у Facebook. Одна з мешканок міста висловилася невтішно, а мер вирішив, що просто так це не залишить.

Семеніхін в ефірі пояснив, що його насторожив її коментар і "з цікавості" він вирішив з'ясувати інформацію про чоловіка жінки. Але така поведінка викликала хвилю обурення у соцмережах. Люди вважають, що використання свого становища для подібних особистих розбирань це перебір.

Артем Семеніхін / фото: скриншот Facebook
Артем Семеніхін / фото: скриншот Facebook

Історія почалася з того, що Семеніхін побачив у профілі мешканки, що вона одружена, і зацікавився її чоловіком. Після чого зателефонував до ТЦК, щоб дізнатись, чому той не на фронті. Як виявилося, чоловік має відстрочку, бо доглядає хвору матір.

Але меру цього здалося недостатньо: він припустив, що чоловік, можливо, лише формально вважається доглядаючим, а насправді веде активне соціальне життя і може дозволити собі найняти доглядальницю.

Популярні новини зараз
Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Ні, дай бог здоров'я матері, немає питань... Догляд за матір'ю, так? Я ж дивлюся на цю людину, я її, виявляється, знаю, і дуже багато її в Конотопі знають. Навмисно прізвище не називатиму – не треба. Людина має чималі гроші. Займається бізнесом. Міг би дозволити будь-яку доглядальницю для матері – у людини реально грошей достатньо, щоб вивезти матір до тієї ж Греції, де відпочивала жінка. Або до Іспанії. Там їй створити належні умови. Куди завгодно, щоб її вилікувати, і таке інше. Ні, йде оформляє (не знаю яким способом) опікунство за мамою. Я постійно його бачу у місті – то там стоїть каву п'є, то там гуляє, то на ОККО "висить", ще з кимось спілкується. Тобто як він доглядає матір? Явно фейк якийсь...", – розповів мер.

Нагадаємо, Кличко дав згоду забетонувати Либідь всупереч благанням городян: "Крутив, кручу і буду крутити на..."

Раніше ми писали про те, що українка 20 років копила на дім, тепер винаймає квартиру за 300$ /місяць: комунальники зруйнували її стіни

Крім того, Знай.ua повідомляв, харків'яни не витримують 30-годинних тривог: депутати вимагають рішень – чиновники ігнорують