При оформленні субсидії слід переконатися, що у всіх необхідних документах вказано коректні дані. Навіть одна помилка може поставити хрест на допомозі від держави.

Фахівці АТ "Облтеплокомуненерго" нагадали про нюанс, який може перешкодити отриманню субсидії.

Рахунки за комуналку. Фото: скрін youtube
Рахунки за комуналку. Фото: скрін youtube

Комунальники попередили, що при оформленні житлової субсидії органи соцзахисту звіряють з постачальником комунальних послуг інформацію про власників житла та кількість зареєстрованих осіб. У разі розбіжності – у допомозі може бути відмовлено.

"Пам’ятайте, в ході оформлення будь-якої допомоги від держави органи соціального захисту звіряють інформацію про власників житла і зареєстрованих в ньому осіб з надавачами послуг. Тож застарілі дані можуть стати на заваді її отриманню", - попередили українців.

Популярні новини зараз
"Скрутити кордон у трубочку...": відомий астролог назвав, коли Україна почне "ламати" окупантів Місячне затемнення 18 вересня та кохання: для яких знаків Зодіаку цей день принесе шанс на яскраві почуття Пенсіонерів попередили про штрафи: заплатити доведеться майже 12 000 грн "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Насамперед оновити дані по особовому рахунку необхідно при купівлі нового житла. У такому разі договір про надання послуг переоформляється на нового власника. Також слід скоригувати інформацію у разі змін у складі домогосподарства.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, газ, світло, опалення та інша комуналка: за деяких українців заплатить держава.

Також наш портал інформував, українці стали отримувати "нульову субсидію": у ПФУ пояснили, чи варто переживати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, на підготовку до зими оренду житла і не тільки: українцям пропонують кілька видів допомоги.