Тарифи на воду в Києві залишаються незмінними, проте деякі споживачі можуть отримати рахунки з вищими сумами, ніж зазвичай. Про це попередили на facebook-сторінці "Київводоканалу".

Завищені платіжки за водопостачання та водовідведення у вересні можуть отримати споживачі, які забули передати показники лічильника за серпень.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

У "Київводоканалі" нагадали, що зробити це потрібно було до 31 серпня. Ті, хто не встиг – отримають платіжки, розраховані за середніми показниками лічильника за попередні періоди. Якщо раніше споживалося більше води, сума до оплати буде відповідною.

"Якщо ви забули чи не встигли передати показники вчасно, в цьому місяці нарахування буде здійснено за середніми показниками ваших лічильників за попередні періоди. Але якщо ви не передаватимете дані довгий час, це може призвести до невірних нарахувань", - попередили споживачів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам збільшать виплати майже на 900 гривень "Скрутити кордон у трубочку...": відомий астролог назвав, коли Україна почне "ламати" окупантів Зміни у військовому обліку – чого чекати українцям Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Платіжки за воду. Фото: скрін youtube
Платіжки за воду. Фото: скрін youtube

Клієнти "Київводоканалу" можуть передавати показники квартирних лічильників починаючи з 10 числа до останнього дня місяця. З 1 по 9 число облікових баз підприємства закрито.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зайві куби у платіжці – "заслуга" вашого лічильника: водоканальники попередили кожного.

Також наш портал інформував, розбіжності у розрахунках, заборгованість чи переплата: як уникнути казусів у комунальних платіжках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, оплачувати рахунки та передавати показники по-новому: комунальники попередили про зміни.