Для того, щоб сплачувати правильні нарахування, вам необхідно до кінця поточного місяця передати показання лічильника гарячої води та лічильника холодної води у вашій квартирі.

Цю процедуру можна зробити, не виходячи з дому.Зокрема, показання лічильника у вашій квартирі необхідно передавати в період з 5 по останній день кожного місяця. Споживачі з бойлерами також зобов'язані передавати показання лічильника, навіть якщо не відбулося жодних змін у лічильнику.

Абоненти Дніпровської філії "Газмережі" повинні пам’ятати, що щомісячна передача показань лічильника газу — це їхній обов’язок. Всі, хто використовує газ у побуті, повинні передавати дані про споживання енергоресурсу з 1 по 5 число кожного місяця. Ця вимога передбачена Кодексом газорозподільних систем - повідомляє

Газова плита. Кадр з ютуба
Газова плита. Кадр з ютуба

Однак кожні півроку до споживача має приїздити контролер. Він робить контрольне фото показів лічильника. Це потрібно, щоб створити контрольні зображення показань лічильників та перевіряє стан самих лічильників, особливо цілісність пломб. Це допоможе уникнути розбіжностей у ціні на газ.

Популярні новини зараз
Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Українців закликали виходити на пенсію пізніше – сил вистачить Пенсіонерів попередили про штрафи: заплатити доведеться майже 12 000 грн Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

ВАЖЛИВО!

Щоб уникнути шахрайства, завжди перевіряйте службове посвідчення контролера. Усі наші працівники мають службове посвідчення з фото, посадою, свіжою печаткою та підписом керівництва.

Газовики. Фото: скрін youtube
Газовики. Фото: скрін youtube

Для мешканців країни, котрі були змушені покинути свої домівки на початку війни і не встигли вчасно передати показники лічильників, нарахування розраховуються на основі середнього споживання по кожній квартирі за попередні періоди. Однак цифри будуть скориговані та перераховані, якщо споживач надасть актуальні дані.

Нагадаємо, початок індикту чи церковне Новоліття, що заборонено робити.

Замість дієти бургери та кола, тренерка поділилася секретом схуднення- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми писали, бабуся приготувала обід для усієї сім'ї, загинули всі окрім діте.