Комунальні платежі та передача показників лічильників — це те, з чим стикається кожен житель Києва. Часто цей процес забирає час і сили, адже потрібно запам'ятовувати дати, вчасно передавати дані і сплачувати рахунки. Але тепер у киян є можливість значно полегшити ці завдання завдяки оновленому кабінету споживача від Центру комунального сервісу.

Щоб почати користуватися цим сервісом, необхідно пройти просту реєстрацію. Відвідайте сайт за посиланням і введіть свої дані — прізвище, ім'я, номер телефону та електронну адресу. Після цього на вашу пошту надійде підтвердження, і ви зможете увійти до кабінету, використовуючи свій логін та пароль.

Ноутбук. Фото: скрін youtube
Ноутбук. Фото: скрін youtube

Якщо ви вже зареєстровані, все ще простіше — просто введіть свої дані для входу. Забули пароль? Не проблема, є зручна форма для його відновлення.

Головні зміни в оновленому кабінеті стосуються зручності та нових функцій. Тепер можна відмовитися від паперових квитанцій і перейти на електронні, що значно полегшує керування рахунками. Також можна налаштувати сповіщення, які нагадають вам про важливі події, пов'язані з оплатою, і залишити заявки на отримання потрібних документів прямо через інтернет.

Популярні новини зараз
Кримінальний авторитет Долотенко побив ветерана на лікуванні і змусив вибачатися на камеру: "Ти, с*ка, мене опозорив" Українцям радять берегти серця та голови: магнітні бурі накриють у вересні Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Інтерфейс кабінету став більш інтуїтивним і зрозумілим. Розробники врахували всі зауваження і побажання користувачів, щоб зробити роботу з системою максимально зручною. Важливий аспект — це безпека даних. Центр комунального сервісу гарантує, що ваші персональні дані надійно захищені.

Нагадаємо, Українці зможуть заощадити 50% на електроенергії взимку, але дозволять не всім - які умови

Раніше ми розповідали, що Українці можуть оплачувати лише половину комуналки — як зекономити і не накопичувати борги взимку

Також, Українцям дадуть гроші на оплату "комуналки": хто може претендувати на допомогу