Житлово-комунальні служби – це ті люди, які дбають про те, щоб наше місто було чистим, затишним та безпечним. Вони ремонтують будинки, прибирають двори і роблять все, що зламалося. Коли місто зазнає атак, комунальники одними з перших приходять на допомогу, відновлюючи вікна, стіни та дахи, пошкоджені вибухами.

Але є одна проблема: багато жителів Одеси забувають вчасно платити за комунальні послуги. Через це якість обслуговування може погіршитись, адже гроші, які могли б піти на покращення роботи комунальних служб, доводиться витрачати на покриття боргів.

Суд Одеси, magnolia-tv.
Суд Одеси, magnolia-tv.

Станом на 1 серпня 2024 року заборгованість за комуналку в Одесі становить значну суму – 2,1 мільярда гривень. Це борги за тепло, воду, газ та електрику.

Директор Департаменту міського господарства Леонід Гребенюк просить одеситів не забувати вчасно платити за комунальні послуги. Адже від цього залежить не лише комфорт у будинках, а й загальний стан міста.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Звертаюся до Вас і прошу своєчасно платити за спожиті послуги, а це – за воду та світло, газ і тепло в будинках, за прибрані вулиці та своєчасне вивезення сміття, задоволення першочергових життєвих потреб населення міста Одеси та підтримання життєдіяльності міста загалом", – сказав Леонід Гребенюк, директор Департаменту міського господарства.

Нагадаємо, від колекторів вже не сховатися: з боргами швидко знаходитимуть у будь-якій точці України

А якщо борг за ЖКП уже тягне до суду: як діяти і чи не можна платити

Крім того, Знай.ua повідомляв, виконавча служба не пощадить ухилянтів – заберуть квартиру та дружини теж