"Нафтогаз" попередив українців про нову кінцеву дату для передачі показників газових лічильників. Відповідну інформацію опубліковано на офіційній сторінці компанії в соцмережі facebook.

У газопостачальній компанії заявили, що прийом показників лічильника за липень продовжено на 2 дні – до 7 серпня включно. На такий крок пішли через технічні проблеми з особистим кабінетом, щоб усі споживачі встигли оновити дані.

Лічильник газу. Фото: скрін youtube
Лічильник газу. Фото: скрін youtube

"Тепер у вас є більше часу, щоб спокійно передати свої показання. Ми розуміємо, що технічні проблеми могли створити незручності, тому зробили все можливе, щоб ви не хвилювалися та встигли вчасно", - йдеться у повідомленні.

Дане рішення є одноразовим. Надалі діятимуть звичні правила – передача показників до 5 числа включно.

Популярні новини зараз
Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження
Показати ще

Показники лічильника. Фото: скрін youtube
Показники лічильника. Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" зазначили, що інші сервіси для прийому показників працюють у звичайному режимі:

  • чат-боти GAS.UA у Viber або Telegram;
  • SMS на номер 4647;
  • по телефону 066-300-2888;
  • контакт-центр: 066-300-2-888 (Vodafone), 098-300-2-888 (Kyivstar), 093-300-2-888 (Lifecell).

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, проблеми з доставкою паперових платіжок: "Нафтогаз" звернувся до споживачів.

Також наш портал інформував, комуналка почне викачувати ще більше грошей: чому може вирости платіжка за доставку газу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, деякі українські сім'ї зможуть заощадити на комунальних послугах: кому дозволять платити менше.