На Київщині анонсували посилення заходів щодо боротьби зі споживачами, які накопичили великі борги за централізоване водопостачання та водовідведення. Відповідне попередження з'явилося на facebook-сторінці КП "Ірпіньводоканал".

Комунальне підприємство посилить роботу з боржниками, особливо з тими, борги яких становлять десятки тисяч гривень.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

На споживачів, які систематично не сплачують за послуги, будуть подані заяви до суду. Після цього з ними працюватиме виконавча служба, яка може блокувати банківські рахунки, заарештовувати майно.

"КП "Ірпіньводоканал" змушене діяти більш рішуче по відношенню до тих, хто, отримуючи послуги, дозволяє собі ігнорувати рахунки за них: ми готуємо заяви до суду з подальшим стягненням боргів, і наполегливо вимагатимемо сплатити за отримані послуги", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Борги з комуналки, скріншот: YouTube
Борги з комуналки, скріншот: YouTube

У водоканалі наголосили, що 11% абонентів не заплатили жодної копійки на отримані послуги та продовжують користуватися водою за рахунок споживачів, які не ігнорують платіжки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зима з холодними батареями: чи можуть відключити опалення за борги.

Також наш портал інформував, нове подорожчання не за горами? Водоканали скаржаться на штучно занижені тарифи.

Крім того, ми писали, українцям виставляють завищені рахунки за газ, світло та воду: що робити, щоб не платити зайве.