Українці зможуть оформити у ПриватБанку безвідсотковий кредит на придбання сонячних та вітрових електростанцій для власного будинку. Про це йдеться на facebook-сторінці банку.

ПриватБанк запускає програму кредитування, яка дасть українцям шанс забезпечити свій дім альтернативними джерелами живлення на вигідних умовах.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

Так, банк надаватиме українцям кредити на купівлю альтернативних джерел енергії для власного житлового будинку. Зазначається, що фактично кредит буде безвідсотковим, адже держава повністю компенсує відсоткову ставку.

Умови кредиту:

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще
  • кредит без застави на строк від 1 до 5 років;
  • сума – від 100 до 480 тис. грн;
  • авансовий внесок – від 10%.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Отримати кредит зможуть клієнти ПриватБанку - фізичні особи на купівлю та встановлення сонячних чи вітрових гібридних систем енергопостачання (потужністю до 10 кВт) для власного житлового будинку або котеджу загальною площею не більше 250 кв. м", - йдеться у повідомленні.

Ця програма кредитування починає діяти з 20 липня.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть користуватися своїми грошима, клієнтка ПриватБанку розкрила схему: "Рахунок заблокований".

Також наш портал інформував, за оплату комуналки через "Приват24" можна отримати гроші: у ПриватБанку назвали умови.

Крім того, ми писали, "прихована" комісія від ПриватБанку: українці обурені необґрунтованим списанням грошей.