На Київщині готуються встановити нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення у зв'язку з подорожчанням електроенергії.

Про проведення перерахунку вартості послуг заявили у комунальному підприємстві "Микуличі" Немішаївської селищної ради.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

У повідомленні йдеться, що оновлені тарифи на воду та каналізацію почнуть діяти вже з 1 серпня 2024 року. Підвищити ціни, зокрема, пройшло через суттєву різницю в тарифі, закладену на споживання електроенергії.

"КП "Микуличі" Немішаївської селищної ради повідомляє про необхідність введення в дію нових тарифів на послуги централізованого постачання холодної води та водовідведення з 01 серпня 2024 року для бюджетних установ, організацій та населення", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

До кінця липня побутові споживачі платитимуть за старими тарифами:

  • централізоване водопостачання – 34,5 гривні за кубометр;
  • централізоване водовідведення – 36,1 гривні за кубометр.

Планові тарифи з 1 серпня:

  • централізоване водопостачання – 56,55 гривні за кубометр;
  • централізоване водовідведення – 68,65 гривні за кубометр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжка страшніша за фільм жахів: українцям встановили тариф на воду вдвічі вищий, ніж у Польщі.

Також наш портал інформував, за електроенергією "посиплеться" та інша комуналка: нардеп розповів, які тарифи можуть переглянути.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів.