Останні зміни в мережі мобільного оператора «Київстар» стосуються оновлення пакету послуг для абонентів, особливо щодо Суперсили у роумінгу. З 9 липня 2024 року «Київстар» збільшив обсяг інтернет-трафіку у пакеті Суперсила з 2 ГБ до 5 ГБ для користувачів підписки.

Ця зміна стосується тих абонентів, які вже активували цей тарифний план. Для абонентів контракту і бізнес-клієнтів це оновлення вступить в силу з 1 серпня.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Суперсила доступна у 28 країнах, що дозволяє користувачам насолоджуватися підвищеним обсягом інтернет-трафіку під час подорожей за кордон.

Крім того, варто відзначити Суперсилу Відео на ходу, яка дозволяє безкоштовно дивитися відео на платформах, таких як YouTube, Netflix, Disney+ та інші, без споживання основного трафіку даних.

Популярні новини зараз
Хлопчик, який втратив матір на війні, звернувся до Лубінця з проханням "розібратися" з бабусею-злодійкою: забрала всі гроші дитини Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль"
Показати ще

Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine

Загалом, ці оновлення розширюють можливості користувачів «Київстар» щодо мобільного інтернету, забезпечуючи більш зручний та ефективний доступ до послуг під час подорожей та використання вдома.

Нагадаємо, "Київстар" закриває популярні тарифи: що зміниться для абонентів

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Домашній Інтернет" від Київстару зламався: компанія звернулася з інструкціями

Вам буде цікаво дізнатися київстар встановлює жорсткі обмеження на період відключень світла