Мобільний оператор Lifecell заявив, що абоненти матимуть змогу отримувати кешбек за оплату тарифного плану. Ця можливість діятиме до кінця 2024 року. Про це повідомляється на офіційній facebook-сторінці компанії.

Абоненти мережі Lifecell можуть отримати 10% кешбеку від вартості свого тарифного плану. Кошти зараховуватимуться на бонусний рахунок.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Втім, щоб скористатися можливістю, необхідно підключити послугу "Автооплата", яка передбачає автоматичне списання коштів із банківської картки, коли настає час оплатити пакет послуг.

"А ви знали, що можете отримати кешбек за оплату тарифу, якщо підключите Автооплату? Так, 10% бонусами за перші 3 оплати протягом 100 днів", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Мобільний оператор зазначив, що кожен абонент може підключити автооплату для кількох номерів і додав, що дана акція діятиме до кінця 2024 року.

"Акція "Кешбек за автооплату" діє до 31.12. 2024 року включно на всій території України, за винятком тимчасово окупованих та непідконтрольних територій", - попередили абонентів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, роумінг без доплат від Lifecell: як абонентам заощадити свої гроші.

Також наш портал інформував, "Київстар" порадував 50-відсотковою знижкою на послуги: як правильно підключити, щоб заощадити.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, без додаткової плати: оператор Lifecell порадував абонентів шансом заощадити.