Клієнти "ПриватБанку" скаржаться на недосконалу систему захисту, яку нерідко оминають аферисти та крадуть гроші з рахунків. Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін".

Українка заявила, що невідомі особи шахрайським шляхом отримали доступ до її "Приват 24". В результаті з рахунку змогли вкрасти 5000 гривень і намагалися зняти ще, але спрацював захист банку.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

"Зламали акаунт, зняли 5к. Намагалися зняти й більше, але там уже потрібно було підтвердження платежу через дзвінок", - бідкається клієнтка.

Жінка зізналася, що не дуже вірить у повернення коштів, хоч і зверталася до правоохоронних органів та у відділення банку. Водночас вона порадила ПриватБанку працювати над удосконаленням системи безпеки.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Плату за світло нараховуватимуть по-новому Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Зараз усіх цих шахрайських схем розвелося, що банку час створювати комплексніший захист від таких ситуацій", - додала постраждала.

Фахівці ПриватБанку відповіли, що можливості фінустанови обмежені та порекомендували у таких ситуаціях звертатися до правоохоронних органів.

"При всьому бажанні захистити та вберегти своїх клієнтів від шахраїв, Банк обмежений у своїх можливостях", - відповіли у "Приваті".

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть користуватися своїми грошима, клієнтка ПриватБанку розкрила схему: "Рахунок заблокований".

Також наш портал інформував, за оплату комуналки через "Приват24" можна отримати гроші: у ПриватБанку назвали умови.

Крім того, ми писали, "прихована" комісія від ПриватБанку: українці обурені необґрунтованим списанням грошей.