"Нафтогаз" попередив клієнтів про важливе нововведення у наданні своїх послуг. Що необхідно знати споживачам, розповіли на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Газопостачальна компанія повідомила побутових споживачів про розширення доступу до своїх сервісів. Наразі українці абсолютно безкоштовно зможуть вирішити деякі газові питання за допомогою терміналів city24.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" зазначили, що через термінали клієнти матимуть змогу отримати акт звірки, довідку про відсутність заборгованості або рахунки на оплату за спожитий газ.

Рахунок за газ. Фото: скрін youtube
Рахунок за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Ухилянтів готують до тюремних нар: судді дадуть жорсткий термін Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило Сюрприз напередодні зими: з 1 жовтня будуть нові тарифи на опалення та гарячу воду
Показати ще

Як скористатися сервісом:

  • знайти найближчий термінал city24 на мапі;
  • на головному екрані вибрати розділ "Комунальні послуги";
  • у пошуковому рядку ввести "Нафтогаз України";
  • вибрати "Сервісні послуги" та натиснути на необхідну з доступного переліку;
  • вказати номер особового рахунку та прізвище власника;
  • після формування документа натиснути "Друк", щоб отримати паперову копію.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" попередив усіх власників газових приладів: що потрібно зробити кожному.

Також наш портал інформував, як тепер платити за спожитий газ: "Нафтогаз" попередив про деякі зміни.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, помилятися може кожен: як перевірити правильність переданих показників лічильника до отримання платіжки.