Валютний ринок України у вівторок, 18 червня, показує відносну стабільність. За даними комерційних банків, середній курс долара США по відношенню до гривні залишається незмінним на рівні 41,05 гривні за один долар при купівлі та 40,55 гривні за долар під час продажу.

У той же час курс євро до національної валюти дещо знизився.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Середній курс купівлі євро у банках України сьогодні становить 44,25 гривень, а продажі – 43,50 гривень за одну євровалюту, що на 5 копійок менше порівняно з попереднім днем.

У валютних обмінниках столиці спостерігається незначне зниження вартості як долара США, і євро. Згідно зі статистикою, в середньому у Києві американську валюту можна придбати за 40,92 гривні за долар, а продати – за 40,82 гривні за долар, що на 11 копійок дешевше, ніж кілька днів тому.

Популярні новини зараз
Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Відключення газу: які будинки залишаться без постачання Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Курс купівлі євро в обмінниках сьогодні становить 44,25 гривні, а продажі – 44,08 гривні за одну євровалюту, знизившись на 5 копійок порівняно з попереднім днем.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Національний банк України у вівторок зафіксував офіційний курс долара на рівні 40,65 гривні за один долар, що збігається з попереднім показником. Водночас офіційний курс євро дещо ослабнув – до 43,54 гривень за одну одиницю євро, що на 6 копійок нижче, ніж у понеділок.

Нагадаємо, такого в Україні ще не було: долар "підскочив" до максимальної позначки

Як повідомляв "Знай.uа", Нацбанк оголосив тривожну статистику: як змінилися витрати українців

Знай.ua писав, якщо немає грошей на комуналку: незаможним пропонують реальну допомогу