Українцям рекомендують розпочати підготовку до опалювального сезону, щоб не довелося зустрічати зиму в холодному житлі. Важливі вказівки для споживачів надали фахівці компанії "Газмережі".

Газовики радять побутовим споживачам уже влітку починати готуватися до наступного опалювального сезону, щоб із приходом похолодання уникнути небажаних форс-мажорів та не мерзнути у власному житлі.

Газовики. Фото: скрін youtube
Газовики. Фото: скрін youtube

Українцям назвали три пункти, які потрібно виконати, щоб уникнути непередбачених ситуацій у майбутньому.

  • По-перше, замовити технічне обслуговування мереж у своїй квартирі чи будинку.
  • По-друге, запросити фахівців для перевірки справності плити, котла та колонки чи іншого газового обладнання.
  • По-третє, подбати про стан димовентканалів.

Перевірка газових приладів Фото: скрін youtube
Перевірка газових приладів Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Ці Знаки Зодіаку вже зараз отримають у житті все, що хотіли: кому дуже пощастило Нові правила для водіїв: де і коли можуть перевіряти військовий квиток Як уберегти новий холодильник від постійних відключень світла: запам'ятай ці правила Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90%
Показати ще

Газовики попереджають, що при несправних димовентканалах шкідливі продукти горіння не виводяться назовні, а накопичуються у приміщенні. Якщо вчасно не виявити проблему, то є ризик отруїтися чадним газом, що є вкрай небезпечним для життя.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Газмережі" закликали по-новому платити за доставку газу: що потрібно знати споживачам.

Також наш портал інформував, помилятися може кожен: як перевірити правильність переданих показників лічильника до отримання платіжки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям виписують сотні тисяч штрафу за газову плиту: причини покарань, і як цього уникнути.