Українців закликали по-новому платити за доставку газу через проблеми з електропостачанням. Що потрібно знати споживачам, розповіли на офіційній facebook-сторінці Криворізької філії "Газмережі".

Газовики заявили, що друк квитанцій потребує багато ресурсів, зокрема електроенергії, якої зараз так не вистачає. У зв'язку з цим побутових споживачів закликали здійснювати оплату в онлайн-режимі та отримувати рахунки за послуги в особистому кабінеті на сайті "Газмережі".

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Як отримати електронну платіжку:

  • увійти до особистого кабінету на сайті my.grmu.com.ua;
  • вибрати розділ "Історія розрахунків";
  • натиснути кнопку "Отримати рахунок".

"Зберігайте електронний документ на комп'ютер або телефон, щоб квитанція завжди була під рукою", - порадили фахівці.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Рахунок за газ. Фото: скрін youtube
Рахунок за газ. Фото: скрін youtube

У компанії "Газмережі" нагадали, що платити за доставку газу необхідно щомісяця до 20 числа або проплатити послуги на кілька місяців вперед. Зробити це можна через особистий кабінет.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, якщо платите через додатки банків: "Газмережі" терміново попередили споживачів.

Також наш портал інформував, помилятися може кожен: як перевірити правильність переданих показників лічильника до отримання платіжки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям виписують сотні тисяч штрафу за газову плиту: причини покарань, і як цього уникнути.