Українців може очікувати чергове подорожчання. На цей раз на послуги асенізаторів. Про це заявила заступниця начальника КП "Броваритепловодоенергія" Владлена Боровська у коментарі "Трибуна Бровари".

На Київщині прогнозують зростання цін на послуги асенізаторів. Причина – зростання тарифів на злив стічних вод та очікуване підвищення акцизів на пальне.

Асенізатор. Фото: скрін youtube
Асенізатор. Фото: скрін youtube

У комунальному підприємстві "Броваритепловодоенергія" заявили, що з 1 червня регулятор підвищив тарифи на водопостачання щодо водовідведення для юридичних осіб. Каналізація подорожчала на 45% – з 14,86 до 26,94 гривні за кубометр. Через це збільшиться і вартість виклику асенізаторів.

"У зв'язку з цим очікується перегляд цін і послуг асенізаторів", - заявила Владлена Боровська.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Асенізатор. Фото: скрін youtube
Асенізатор. Фото: скрін youtube

На сьогоднішній день послуги асенізаторів у Броварах подешевшали та становлять:

  • 1200 гривень – за 9-кубовий автомобіль;
  • 1500 гривень – за 10 кубів нечистот;
  • 750 гривень – мінімальне замовлення до 5 кубів нечистот.

При цьому в комунальному підприємстві поки не прогнозують, як можуть перерахувати тарифи з урахуванням нових цін на злив стічних вод і подорожчанням паливно-мастильних матеріалів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не хочеш, щоб смерділо? Плати! Українцям на 60% підвищать тариф на одну комунальну послугу.

Також наш портал інформував, водоканали розікрали гроші, тож збільшать тарифи: Попенко пояснив, чому люди заплатять більше.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям нагадали важливі правила щодо лічильників води: 5 пунктів, які врятують ваші гроші.