Деяким українцям змінили правила оплати житлово-комунальних послуг, зробивши процедуру зручнішою.

Зміни стосуються мешканців Харкова. Відповідне рішення вже ухвалили на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Побутові споживачі більше не отримуватимуть щомісяця кілька окремих платіжок за комунальні послуги. Завдяки впровадженню сервісу "Єдина квитанція" заплатити за комуналку можна буде за допомогою одного рахунку, де буде зібрано всі послуги.

"Комунальні підприємства "Житлокомсервіс", "Комплекс з вивозу побутових відходів", "Харківводоканал" і "Харківські теплові мережі" припинять розсилати власні квитанції на сплату житлово-комунальних послуг", - попередили харків'ян.

Популярні новини зараз
Доплата 20% від розміру пенсії: кому з пенсіонерів підкинуть грошенят Нові правила для водіїв: де і коли можуть перевіряти військовий квиток Як уникнути арешту майна: чому переписка на родичів може виявитися поганим варіантом Резерв+ отримав важливе оновлення
Показати ще

Комуналка. Фото: скрін youtube
Комуналка. Фото: скрін youtube

Раніше у міськраді вже анонсували запровадження "Єдиної квитанції". Влада впевнена, що даний сервіс допоможе покращити платіжну дисципліну громадян та полегшити процес розрахунку за послуги.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, за проїзд та комуналку заплатить держава: якими привілеями можуть скористатися пенсіонери у 2024 році.

Також наш портал інформував, що українці переплачують за комуналку шалені суми: що потрібно терміново перевірити, щоб заощадити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водоканали розікрали гроші, тож збільшать тарифи: Попенко пояснив, чому люди заплатять більше.