Українські супермаркети на початку літа перерахували ціни на популярні овочі. Болгарський перець, огірки та помідори стали трохи доступнішими. Про це свідчать дані моніторингу на порталі Мінфін.

Українці матимуть змогу частіше побачити у своєму раціоні овочеву продукцію, оскільки цінники у супермаркетах почали повзти вниз.

Ціни на овочі. Фото: скрін youtube
Ціни на овочі. Фото: скрін youtube

Ціни на перець

Середня вартість болгарського перцю знизилася з 216,67 до 203,20 гривні за один кілограм. Найдешевше продукт пропонується в мережі Auchan – 171,50 гривні за кіло, а найвищий цінник у Metro – 239,10 гривні за кіло.

Ціни на перець. Фото: скрін Мінфін
Ціни на перець. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими
Показати ще

Ціни на помідори

Червоні помідори подешевшали на понад 9 гривень. Середній цінник становить 79,93 гривні за кілограм. Рожеві помідори поки що не відрізняються доступністю - у середньому по 93,50 гривні за кіло. Помідори вершка подешевшали з 115,99 до 85,40 гривні за кіло.

Ціни на помідори. Фото: скрін Мінфін
Ціни на помідори. Фото: скрін Мінфін

Ціни на огірки

Огірки гладкі знизилися у вартості майже на 30 гривень та в середньому продаються по 50,37 гривні за кілограм. Довгоплідні та короткоплідні – по 49,99 та 47,90 гривні за кіло відповідно. Огірки "Естафета" подешевшали з 112,01 до 85,35 гривні за кілограм.

Ціни на огірки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на огірки. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, соняшникова олія, макарони та борошно вдарять по кишені: яку суму доведеться викласти.

Також наш портал інформував, цінник, як половина комуналки: варена та копчена ковбаса стає дорогим делікатесом.

Крім того, ми писали, якщо не посадили город - доведеться витратитися: за скільки можна купити петрушку, кріп та салат.