У Пенсійному фонді пояснили, що якщо вам потрібно підтвердити свій стаж роботи до 1 січня 2004 року, основним документом для цього є трудова книжка. Якщо у вас є запис про проходження строкової військової служби, то цю інформацію вносять до вашої трудової книжки на підставі військового квитка.

Якщо в трудовій книжці є запис про військову службу і зазначено номер військового квитка та дату його видачі, то сканувати сам військовий квиток не потрібно.

Трудові книжки, кадр з відео
Трудові книжки, кадр з відео

Але якщо такої інформації немає або вона не повна, вам потрібно буде сканувати військовий квиток і додати цей файл до електронної версії вашої трудової книжки.

Якщо у вашій трудовій книжці відсутні необхідні записи, то ви можете перевірити свій страховий стаж та розмір заробітної плати через особистий кабінет на вебпорталі Пенсійного фонду України.

Популярні новини зараз
Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати" Можливо, це другий шанс: українським абітурієнтам змінили результати НМТ - остаточні бали можуть здивувати Велике українське місто скоро повністю паралізує: через повітряні тривоги нема кому працювати Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті
Показати ще

Трудова книжка, скріншот: Facebook
Трудова книжка, скріншот: Facebook

Якщо у вас виникли проблеми з трудовою книжкою або в ній є неточності, то для підтвердження вашого стажу роботи використовують інформацію з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Також наш портал інформував, ТЦК змінюють методи пошуку: що треба знати

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що знадобиться ще один документ: в уряді вигадали нову умову для отримання відстрочки від мобілізації

Вам буде цікаво дізнатися заповіт за кордоном: як швидко і правильно скласти важливий документ