Якщо ви стали щасливим власником нового будинку, не забудьте про важливу процедуру – переоформлення особового рахунку за розподіл газу.

Особистий рахунок Оператора ГРМ (газорозподільна мережа) – це персональний номер, який містить повну інформацію про вас як власника будинку.

Для клієнтів філії "Газмережі" особисті рахунки складаються з 10 цифр.

Тарифи на газ, фото: akcenty.com.ua
Тарифи на газ, фото: akcenty.com.ua

Вирішити питання переоформлення допоможуть персональні менеджери в Центрах обслуговування клієнтів. Для цього при візиті вам знадобляться такі документи:

Популярні новини зараз
Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще
  • Паспорт чи ID-картка
  • Ідентифікаційний номер
  • Документ, що підтверджує право власності на приміщення або його використання (наприклад, договір купівлі-продажу, дарування, оренди чи відчуження)
  • Технічний паспорт на домоволодіння чи домову книгу
  • Довідка про склад сім'ї (якщо в будинку немає газового лічильника)

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Якщо в будинку є кілька співвласників, необхідно також надати письмову згоду від кожного з них на переоформлення особового рахунку саме на вас.

Не відкладайте це, щоб уникнути проблем із оплатою та розподілом газу в майбутньому. Персональні менеджери в центрах обслуговування клієнтів завжди готові допомогти вам з переоформленням і відповісти на всі ваші запитання.