Україна має програму, яка надає грошову допомогу людям на лікування та відновлення здоров'я. Сума цієї допомоги може бути від 450 до 10 тисяч гривень. Щоб її отримати, треба відповідати певним правилам і мати потребу у такій допомозі.

Усі громадяни можуть подавати заяву на отримання цієї допомоги, якщо вони відповідають умовам, визначеним у законі про місцеве самоврядування. Грошова допомога надається в межах щорічної програми, яка охоплює певні групи населення та захворювання.

Гроші
українські гроші

Щоб отримати гроші, треба звернутися до органу соціального захисту, Центру надання адміністративних послуг або місцевої адміністрації і подати заяву. Це можна зробити особисто або через представника.

Для отримання грошей потрібно мати певні документи, такі як заповнена форма заяви, довідка від медичної установи, паспорт або інший документ, що підтверджує особу, ідентифікаційний номер платника податків.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

документи
документи

Послуга є безкоштовною, і допомогу обіцяють надати протягом 30 днів після подачі всіх необхідних документів. Всі військовозобов'язані повинні оновити свої військові дані протягом 60 днів через Центр надання адміністративних послуг. Для цього потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код і актуальний номер телефону.

Нагадаємо, грошей немає: хто не матиме шансу на фінансову підтримку

Вам буде цікаво дізнатися грошова допомога в 2000 тисячі гривень: кому виплатять у червні